Vi kan endelig presentere den glade nyheten at vi har fått en avtale med Selfiesound. Produket deres er en lettvekts personlig monitor av pleksiglass som festes på schallstykket.

Bruksområdene er store og Selfiesound kan være nyttig både på øverommet, i ensembler eller i live konsertsituasjoner hvor man bruker faste eller clip on mikrofoner. Plexiglassplaten er utformet slik at lyden reflekteres ret mot utøveren, samtidig som den også når publikum pga hullet i mideten, samt åpningene på siden.

Selfiesound er ekstra nyttig for de som spiller med clip on mikrofoner og gjerne trådløst system i tillegg. Nå kan man fortsatt bevege seg fritt og ha en konstant god monitorering. Lyden er også meget behagelig og man har fordelen av at klangen man får tilbake er helt naturlig og ikke påvirket av type mikrofoner, miksebord, monitorkvalitet og lignende.

Vekten er meget lav og designet er så diskret at det ikke bør skjemme. En smart og lett forståelig monteringsanvisning følger med i pakken. Hullene er merket slik at man kan velge festene som passer til ulike størrelser på klokkestykke.

Vi har stor tro på dette produktet og har utgaver for trompet, trombone, basstrombone og tuba. Kom gjerne innom oss for å teste :-)