Den Lille Basun AS tilbyr reparasjon og service på det meste av blåseinstrumenter samt slagverk. Vi har reparatører i butikk og vi er tilknyttet eksterne verksteder.

LEVERING OG REPARASJON

Lene er i butikken vår alle dager utenom mandager og utfører reparasjoner. Stine er hovedsaklig i butikken på torsdager. Ta kontakt med oss for timeavtale eller kom innom butikken for en hyggelig prat.

Lene Terese Beck
Lene Terese BeckKlarinett og obo
Lene har 20 års erfaring med klarinett- og oboreparasjoner fra sin tid i Schlagerforlaget AS. Lene har også hatt flere studieopphold i Paris, blant annet hos Rigoutat og Selmer og i Tyskland hos Eva Ries. Hun studerte obo og pedagogikk ved Griegakademiet og Norges musikkhøgskole.
Stine Ingrid Wold
Stine Ingrid WoldTreblås
Stine har fire års utdannelse som treblåsmaker med svennebrev fra Tyskland og hun har drevet eget verksted, Tryllefløyten, siden 1998.

Stine er i butikken på torsdager

Olav Mæhlum
Olav MæhlumMessing og sax
Olav er utdannet instrumentmaker og har over 30 års erfaring som reparatør. Han jobber på Årnes Musikk & Instrumentverksted.

Vi sender og mottar reparasjoner på hver uke.

Musikk-
Musikk- & Instrumentservice
Brødrene Erik og Jan Olsen, har siden 1980 drevet med reparasjon av treblås- og messinginstrumenter, trommer og melodisk slagverk.

Vi sender og mottar reparasjoner etter avtale.

LEVERING OG REPARASJON

Lene er i butikken vår alle dager utenom mandager og utfører reparasjoner. Stine er hovedsaklig i butikken på torsdager.

Ta kontakt med oss for timeavtale eller kom innom butikken for en hyggelig prat.