Good vibrations!

Vi kjører, i forbindelse med VM i Falun nå, et knalltilbud på en glimrende tuner/metronom fra Yamaha.

Dette lille vidunderet er en nyhet som ble lansert på Musikmesse i Frankfurt 2014. Den er meget kompakt og er perfekt for å pakke med seg i kasser og gigbagger. Den er enkel å betjene med et klart lys og gode knapper. Man kan også transponere slik at displayet viser korrekte tonenavn uansett hvilken stemming instrumentet ditt har. Auto power off funksjonen sparer også batteriet dersom du skulle glemme å slå den av etter bruk.

Den største fordelen og nyheten med denne tuneren er at den er vibrasjonsstyrt. Fordelen med dette er at den kun vil ta inn tonene fra det instrumentet den er festet på, selv om det skulle være fullt tut og kjør rundt deg. Ergo har man herved løsningen dersom du vil sjekke stemmingen underveis på jobben. Selv ved bruk av en øvingsmute vil den fange opp vibrasjonene dine. Vi har selv testet denne på spillejobb med et 9manns band og den holder det den lover, både på brass og treblås.

37L har enstor klype og har festemuligheter til så godt som alle blåseinstrumenter. Vi anbefaler derfor ikke 37L til trombonister og de av trompetistene som helst vil ha tuneren på schallstykket. Til sistnevnte anbefaler vi 37S.

Vi fortsetter suksessen med VM tilbud, nå i forbindelse med VM i skiskyting ;-) Du får altså fremdeles et knalltilbud på denne!