28. og 29. mai spiller et stjernespekket band «A Tribute to Bill Chase«-konserter i Oslo. I front finner du 5 av de beste trompetistene i Europa. Dette er en konsert du garantert ikke vil gå glipp av. Konserten den 28. mai har vært utsolgt lenge, men det er fremdeles ledige billetter 29. mai. Klikk her for å gå inn på eventsiden til arrangementet på Facebook. Der finner du også mye spennende informasjon, musikk og videoer med både Bill Chase og stjernelaget som gjør tributekonserten.

Den Lille Basun AS er samarbeidspartner til arrangementet og vi vil være tilstede med utstilling av mange eksemplarer av den nye trompetmodellen YTR-633RC. 3 av 5 i trompetgruppa i «A Tribute to Bill Chase» spiller nå på denne modellen..

YTR-6335RC har tatt markedet med storm og under eventet er det tilgjengelig hele 10 eksemplarer! Vi får også besøk av selveste Eddie Veit som er instrumentmaker og trompetekspert på Yamaha Atelier Hamburg.

I forkant av konsertene vil Frank Brodahl og Patrick Skogh en presentasjon av den nye trompetmodellen.

Dette blir morsomt, lærerikt og du har en sjelden mulighet til å teste mange individer og plukke ut din nye drømmetrompet. YTR-6335RC er svært gunstig priset, kun kr. 21.900,-.