Det er viktig å passe på hørselen sin og den som driver med musikk er ofte mer utsatt enn andre. Altfor mange unnlater å beskytte ørene i støysterke situasjoner. Det kan være flere grunner til dette. Ved bruk av billige skumgummipropper
reduseres lydkvaliteten til et uakseptabelt nivå. Vi vet også at flere ikke ønsker synes det er kult å bli sett med synlige ørepropper.
 
Med formstøpte ørepropper fra ACS får man en helt annen opplevelse på både øvelser og konserter. Proppene kommer med ulike dempingsgrad både i decibel og frekvenskurver. Altså om hvor mye man demper lyse og møre toner. Man kan også kjøpe flere filtersett som man kan benytte i de samme proppene. Man kan til og med kjøpe et eget genialt påbyggingssett dersom man ønsker særdeles gode In-Ear Montors.
 
Vi er veldig positive til disse produktene fra ACS Custom og mener at dette er et viktig produkt å fronte til musikkelskere. En eneste konsert eller øvelse, med for høy lyd inn i ørene dine, kan gi deg permanente hørselsskader.
 
Kom innom oss 3. november mellom kl 15-17 og lær mer om dette. Du kan også forhåndsbestille øreavstøpning ved å sende oss en melding. Hantek Audio tar avstøpningen der og da og du kan bestille den beskyttelsen som passer deg best.