Tirsdag 7. mars inviterer vi i samarbeid med Hantek Audio støpedag på Den Lille Basun AS. Benytt muligheten til å ta vare på hørselen din. Etter å ha foretatt øreavstøpning kan du bestille formstøpte ørepropper med den dempingen som passer deg, eller du kan bestille løsninger for custom In-Ear monitors.

Proppene fra ASC Custom gir en meget jevn demping over hele frekvensregisteret. Resultatet er at man hører lyden veldig likt som om man ikke bruker proppene. Den viktige forskjellen er at volumet er lavere. Man kan også kjøpe flere filtere og bytte mellom lite eller mye demping. Modellene varierer fra PRO 10, som er beregnet for akustisk musikk, til PRO 26 som brukes i industri med ekstremt lydtrykk. Man kan også velge mellom en rekke ulike farger :-)

Det er også lovlig å komme inn kun for en liten prat. Det er ingen kjøpsforpliktelser!

For at Hantek Audio kan vite at de tar med nok avstøpningsmasse er det fint at dere som er interesserte melder det her på siden vår eller aller helst på eventsiden vår.

Priser:
ASC PRO Custom støypropper (alle modeller) kr. 1669
Ekstra filter for ASC PRO Custom kr. 250
For priser In-Ear monitorer kan dere se her: http://www.hantek.no/…/custom-in-ear-monit…/formstopt-custom
Det finnes også en annen smart løsning hvor man enkelt kan koble In-Ear drivere til støyproppene sine når man ønsker det.