Pakketilbud! TorpedoBach :-)

Vi kjører nå en kampanje på Bach 180S37 sammen med TorpedoBag Outlaw. Bachen over alle Bacher i et kjempegodt etui som gir meget godt beskyttelse, komfort og anvendelighet..

Bach Stradivarius model 180S37 er for mange selve standarden for hvordan en Bb trompet skal bygges. Modellen har vært og er fremdeles favoritten blant mange profesjonelle trompetister. Klangen, tonefylden, respons, byggekvalitet og intonasjon på 180S37, gjør den til et udiskutabelt førstevalg for et flertall av profesjonelle trompetister. 180S37 er også meget fleksibel og egner seg svært godt til nærsagt alle ensembler samt som soloinstrument.

Torpdeo Outlaw trompet gig bag er ikke et hardt etui men beskytter meget godt mot slag og støt. Den er lett og kommer med bærehåndtak og skulderrem.

Inkluderer avtagbar Chuckwalla mutebag og notelomme, som rommer en haug med muter og en 14″ notemappe. Du får med deg det meste med denne bagen. Etuiene fra Torpedobags holder eksepsjonell høyt nivå på funksjon, design og materialvalg. Gi instrumentet ditt den ultimate respekt og beskyttelse – gi det en torpedobag.