Vi er stolte av å få være forhandler for de fantastiske instrumentene til Hub Van Laar!

Under NM for Brassband i Bergen 9. og 10. februar holder vi en utstilling og viser frem en rekke ulike flygelhorn. Blant annet:

  • BR2 forsølvet.
  • OIRAM Ack All Palladium.
  • OIRAM Ack Rawbrass/Palladium (ventilhus).
  • OIRAM Ack All Rawbrass.
  • B2 forsølvet.
  • B3 forsølvet.
  • OIRAM Sandoval All Rawbrass.

Hub van Laar grunnla sitt firma i 1990 i Margraten Nederland. Etter oppstart som et verksted for messinginstrumenter, utvidet selskapet raskt under ledelse av Hub van Laar og Heidrun Jöchner til å bli et firma med et verdensomspennende godt rykte. På grunn av den økende etterspørselen instrumentene lanserte de en ny filial i Markneukirchen i 2010. Detter i hjertet av såkalte Musikwinkel i Vogtland, Tyskland, som har en rik historisk tradisjon i å lage musikkinstrumenter.

Høsten 2016 flyttet Van Laar Trumpets GmbH fra Markneukirchen til større lokaler i Klingenthal. Siden da lages alle komponentene til instrumentene i Nederland og Tyskland. Et team av eksperter bygger messinginstrumenter på en tradisjonell måte, ved hjelp av de mest moderne teknologiene. Hub van Laar er bundet av tradisjon og er forpliktet til å oppnå de høyeste standardene, og hvert instrument gjennomgår streng testing før det forlater verkstedet. Som et resultat er musikere fra de mest kjente orkestrene, store band og ensembler over hele verden blant kundene.

En ny trompet eller flygelhorn er absolutt ikke noe man kjøper hver dag, og musikere utvikler et spesielt forhold til instrumentet sitt. Derfor legger Hub van Laar stor vekt på individuell og intensiv kontakt med sine kunder. Gjennom årene har Van Laar bygget opp et stort utvalg av trompeter og flygelhorn med alle tekniske krav som trengs for alle slags musikere og for alle slags musikk. Disse instrumentene ble opprettet i nært samarbeid med en rekke musikere og har blitt kontinuerlig forbedret, slik at de fleste vil finne «deres» perfekte trompet eller flygelhorn blant dem. Van Laar vil selvsagt tilpasse et instrument til dine individuelle behov, og er alltid glade for å ta seg tid til å diskutere dine personlige behov.

I tillegg ønsker Hub van Laar velkommen tilbakemeldinger og forslag fra sine verdsatte kunder, da dette gir inspirasjon for videreutvikling av van Laar-instrumenter.

Takket være dette har Hub van Laar Trumpets & Flugelhorns blitt kjent over hele verden, og deres toppkvalitets profesjonelle instrumenter er verdsatt av såvel internasjonale kunstnere og nybegynnere.