The Return of Shires

The Return of Shires

SHIRES KOMMER TILBAKE DEN LILLE BASUN AS

Etter noen rolige år uten Shires tar vi opp satsningen på Shires igjen. Vi har startet med å bestille de etterspurte Michael Davis modellene og spennende trombonemodeller samt en Bb-trompet i en prisgunstig Q-serie. Forventet ankomst til Den Lille Basun er september 2018. Så sett av lit tid på høsten og kom innom oss for litt testing.

S.E. Shires Co. ble grunnlagt i 1995 med formålet å bygge egendefinerte messinginstrumenter av uovertruffen profesjonell kvalitet. Nå er de anerkjent og ledende innen design, innovasjon og produksjon av messinginstrumenter.

Q-serien

Ved å bruke ressursene til S.E. Shires morselskap, Eastman Music Company, har Shires utviklet en rimeligere serie messinginstrument: Q-serien. Disse instrumentene representerer Eastman Music Companys filosofi, om å produsere de fineste musikkinstrumentene til alle prisklasser. Q-serien er profesjonelle instrumenter på inngangsnivå som har mange av de samme egenskapene som i custom og artistserien. Når du kjøper et Q Series-instrument, blir du med i familien S. E. Shires. En familie som inkluderer noen av de fineste profesjonelle musikerne i verden.

I Q-serien tar vi inn tenortromboner, basstromboner og Q10S Bb trompet.

Michael Davis

Michael Davis trombone ble utviklet gjennom et nært samarbeid mellom den virtuose Michael Davis og håndverkere i S.E. Shires. Det resulterte i et virkelig unikt instrument og anses å være en av de beste small bore trombonene på markedet.

Michael Davis + trombone ble utviklet for å etterkomme etterspørselen til en litt større enn den opprinnelige Michael Davis trombone. Dette er et instrument med eksepsjonell allsidighet. Michael Davis + kombinerer en varm og rund klang med en klar kjerne og sizzle, noe som gjør den til en glimrende trombone for de fleste situasjoner.

Av |2018-06-26T09:09:17+00:00juni 12th, 2018|Uncategorized|0 Comments

Om Forfatteren:

Deltidsansatt med hovedvekt på web hos Den Lille Basun AS Jobber også som profesjonell musiker, dirigent, komponist og arrangør

Legg igjen en kommentar