SHIRES KOMMER TILBAKE DEN LILLE BASUN AS

Etter noen rolige år uten Shires tar vi opp satsningen på Shires igjen. Vi har startet med å bestille de etterspurte Michael Davis modellene og spennende trombonemodeller samt en Bb-trompet i en prisgunstig Q-serie. Forventet ankomst til Den Lille Basun er september 2018. Så sett av lit tid på høsten og kom innom oss for litt testing.

S.E. Shires Co. ble grunnlagt i 1995 med formålet å bygge egendefinerte messinginstrumenter av uovertruffen profesjonell kvalitet. Nå er de anerkjent og ledende innen design, innovasjon og produksjon av messinginstrumenter.

Q-serien

Ved å bruke ressursene til S.E. Shires morselskap, Eastman Music Company, har Shires utviklet en rimeligere serie messinginstrument: Q-serien. Disse instrumentene representerer Eastman Music Companys filosofi, om å produsere de fineste musikkinstrumentene til alle prisklasser. Q-serien er profesjonelle instrumenter på inngangsnivå som har mange av de samme egenskapene som i custom og artistserien. Når du kjøper et Q Series-instrument, blir du med i familien S. E. Shires. En familie som inkluderer noen av de fineste profesjonelle musikerne i verden.

I Q-serien tar vi inn tenortromboner, basstromboner og Q10S Bb trompet.

Michael Davis

Michael Davis trombone ble utviklet gjennom et nært samarbeid mellom den virtuose Michael Davis og håndverkere i S.E. Shires. Det resulterte i et virkelig unikt instrument og anses å være en av de beste small bore trombonene på markedet.

Michael Davis + trombone ble utviklet for å etterkomme etterspørselen til en litt større enn den opprinnelige Michael Davis trombone. Dette er et instrument med eksepsjonell allsidighet. Michael Davis + kombinerer en varm og rund klang med en klar kjerne og sizzle, noe som gjør den til en glimrende trombone for de fleste situasjoner.